Fitness & Personal Training

Hieronder staan opleidingen die opleiden tot trainer of specialist op het gebied van fitness en personal training. Klik op de knop meer informatie om te lezen wat deze opleiding inhoudt en bij welke aanbieder je de opleiding kunt volgen.
Kies je richting
Kies je opleiding
Bekijk aanbieders
Contact de opleider

Dit is de basisopleiding (Fitnesstrainer A genoemd) voor iedereen die in de fitness wil werken. Je leert over het menselijk lichaam, het maken van trainingsschema’s, trainingsmaterialen en het geven van instructie.

 

Dit is een basisopleiding tot personal trainer (een vervolg op Fitnesstrainer A). Je leert hoe een klant op individuele basis te begeleiden en programma’s te maken die aansluiten op iemands specifieke behoeften.

 

Deze wereldwijde bekende personal trainer opleiding uit Amerika leert jou via het Optimal Performance Training (OPT) model op een hoog niveau personal training te geven. Deze opleiding is in het Nederlands te volgen. 

 

Deze opleiding leert jou alles over het werken en training geven met een Kettlebell. Je leert om met een juiste techniek veelzijdige, uitdagende en verantwoorde trainingen te verzorgen voor diverse doelgroepen.

 

Deze opleiding leert jou welke functionele trainingsvormen en fitnessmaterialen het beste geschikt zijn voor jouw klant. Je leert om trainingen effectiever, gevarieerder en uitdagender te maken.

 

Deze opleiding leert jou hoe je door oefeningen met het eigen lichaamsgewicht optimaal kan trainen. Je leert verschillende (outdoor) toestellen hier voor in te zetten zodat je op verschillende niveau's klanten kunt begeleiden. 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fitnessopleidingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!