Management & Business

Hieronder staan opleidingen die opleiden tot ondernemer of expert op het gebied van management en business. Klik op de knop meer informatie om te lezen wat deze opleiding inhoudt en bij welke aanbieder je deze opleiding kunt volgen.
Kies je richting
Kies je opleiding
Bekijk aanbieders
Contact de opleider

Deze  opleiding leert jou om als zelfstandig personal trainer aan de slag te gaan en je eigen bedrijf te starten. Leer hoe je een ondernemingsplan maakt, over marketing en krijg tips die leiden tot meer omzet en je veel tijd, energie en geld zullen besparen.

 

Deze  opleiding leert jou om binnen een sportschool of fitnessclub afdelingscoördinator te worden voor het fitness segment. Leer andere fitnesstrainers te coachen en aan te sturen, werkroosters te maken en op de juiste manier te communiceren met klanten en werknemers. 

 

Deze  opleiding leert jou hoe je een online coachingsbedrijf start als virtuele trainer of online coach in de fitnessbranche. Leer jouw klanten online te trainen en coachen middels verschillende soorten technologie en online trainingsmodellen.

 

Deze  opleiding leert jou om binnen een sportschool of fitnessclub afdelingscoördinator te worden voor het segment groepslessen. Leer andere trainers te coachen en aan te sturen, werkroosters te maken en op de juiste manier te communiceren met klanten en werknemers. 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fitnessopleidingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!