Waarom is Fitness-Opleidingen.nl opgezet?

Image

Hoe Fitness-Opleidingen.nl ontstaan is

Fitness-Opleidingen.nl is opgezet door een aantal fitnessfanaten die al jaren actief zijn in de fitness als beoefenaar of professional en zelf een plek zochten waar op een overzichtelijke en betrouwbare manier informatie te vinden was over fitnessopleidingen. Nederland heeft een enorme grote opleidingsdichtheid. Er zijn heel veel opleidingen verzorgd door vele aanbieders. Toen wij erachter kwamen dat deze niet plek niet bestond is het idee ontstaat om deze plek zelf te creƫren met als doel: beginnende of startende fitnessprofessionals te helpen bij het verwezenlijken van hun sportieve droom door het vinden van een passende fitnessopleiding.

Onze uitgangspunten

Bij Fitness-Opleidingen.nl staan primair de opleidingen centraal. Ongeacht door welke opleiders deze opleidingen worden aangeboden. Via opleidingsrichtingen kun je snel doorklikken naar de juiste categorie opleidingen. 

Binnen een opleidingsrichting kun je vervolgens een opleiding uitkiezen waar je meer over wilt weten. Op een neutrale en overzichtelijke manier wordt er informatie verschaft over deze opleiding. Puntsgewijs  wordt de inhoud van de opleiding beschreven. Maar ook zaken als doelgroep, vooropleiding, examens en erkenning worden weergegeven. Op deze manier krijg je snel een beeld of deze opleiding past bij waar je naar op zoekt bent.

Een opleider uitkiezen

Stel je vind een opleiding die je graag zou willen volgen? Dan is het zaak om een aanbieder van deze opleiding te vinden. Als extra service plaatst Fitness-Opleidingen.nl onderaan een opleidingspagina de aanbieders van deze opleiding.

Deze zogenaamde opleiders worden beschreven middels een aantal vaste punten:

  • Prijs van de opleiding
  • Aantal lessen
  • Tijd per les
  • Examen
  • Erkenning
  • Leslocaties

Onderaan elke beschrijving wordt middels drie punten de specifieke kenmerken van deze opleider weergegeven. Dit helpt jou bij het maken van een keuze voor een opleider. Vervolgens kun je via de knop 'meer informatie' makkelijk contact opnemen met de aanbieder. Hier zitten geen verplichtingen aan. Of je vervolgens wel of niet voor deze aanbieder kiest is geheel aan jou.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fitnessopleidingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!