Vijf fitnessopleidingen om in de zomer te volgen.

Image

Ga je niet op vakantie deze zomer? Heb je de komende weken tijd over? Fitness-Opleidingen.nl zocht naar leuke fitnessopleidingen om deze zomer te volgen en kwam bij de volgende vijf opleidingen uit.

1. Senioren Fitness Trainer

Online te volgen: ja
Start: 29 augustus
Inhoud: Deze opleiding leert jou senioren te begeleiden en te adviseren op het gebied fitness en bewegen. Leer aan de hand van doelgroepspecifieke kenmerken testen af te nemen, trainingsprogramma's op te stellen en oefeningen voor te schrijven. 
Aanbieder: Start2Move

2. Online Fitness Coach

Online te volgen: ja
Start: 17 augustus
Inhoud: Deze  opleiding leert jou hoe je een online coachingsbedrijf start als virtuele trainer of online coach in de fitnessbranche. Leer jouw klanten online te trainen en coachen middels verschillende soorten technologie en online trainingsmodellen.
Opleider: AALO

3. EMS Trainer (level 1)

Online te volgen: nee
Start: 21 augustus
Inhoud: Deze opleiding leert je de basis over EMS (Elektro Musculaire Stimulatie). Leer de gedachte achter EMS training, wat de mogelijkheden zijn, hoe je mobiel of op een vaste locatie kan trainen en voor welke doelgroepen EMS geschikt is. 
Opleider: EFAA

4. Functional Fitness Specialist

Online te volgen: nee
Start: 8 of 22 augustus
Inhoud: Deze opleiding leert jou welke functionele trainingsvormen en fitnessmaterialen het beste geschikt zijn voor jouw klant. Je leert om trainingen effectiever, gevarieerder en uitdagender te maken.
Opleider: Sport & People

5. Fitnesstrainer A

Online te volgen: deels
Start: 29 juli
Inhoud: Dit is de basisopleiding voor iedereen die in de fitness wil werken. Je leert over het menselijk lichaam, het maken van trainingsschema’s, trainingsmaterialen en het geven van instructie.
Aanbieder: Opleidingen2000

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fitnessopleidingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!