Thema blog: fitnessopleiders en corona

Image

Ondanks de maatregelen door corona zoeken fitnessclubs en fitnessprofessionals naar mogelijkheden om hun werkzaamheden voort te zetten. Ook voor fitnessopleiders is corona een uitdaging. Echter, het coronavirus zorgt ook voor creativiteit en ondernemerschap bij aanbieders van fitnessopleidingen. Fitness-Opleidingen.nl heeft een aantal opleiders benaderd om te vragen hoe zij omgaan met het opleiden van fitnessprofessionals in coronatijd.

EFAA: Corona heeft leefstijlverbetering nog sterker op de agenda gezet

Fitness-Opleidingen.nl sprak met John van Heel, eigenaar van EFAA opleidingen, over de impact van Corona op het aanbieden van fitnessopleidingen. Lees hier het volledige artikel. 

Chivo: Corona geeft boost aan ‘360 Personal Training’

Fitness-Opleidingen.nl sprak met Chi Lueng Chiu, eigenaar van Chivo, over de impact van Corona op het aanbieden van fitnessopleidingen. Lees hier het volledige artikel. 

Sportflow Academy: Dankzij Corona komt het Personal Education Plan in een stroomversnelling

Fitness-Opleidingen.nl sprak met Ivo Swanink, eigenaar van Sportflow Academy, over de impact van Corona op het aanbieden van fitnessopleidingen. Lees hier het volledige artikel. 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fitnessopleidingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!